معجون زنجبیل، زردچوبه و عسل

زنجبیل: ریشه شگفت انگیزیه که اثر آنتی بیوتیک داره، به هضم غذا کمک می کنه، باعث سم زدایی میشه، عفونت، التهاب، درد مفصل، گردش ضعیف خون، حالت تهوع و ... رو برطرف می کنه.

زردچوبه: آنتی اکسیدان قویه که از بدن به ویژه کبد سم زدایی می کنه. برای هضم بهتر غذا، درمان تب، عفونت ها و التهاب ها به بدن کمک می کنه. ماده فعال زردچوبه به نام کورکومین، خاصیت های مشابه داروهای ضدالتهاب داره.

مواد لازم برای نصف فنجان

1- عسل تازه و ارگانیک - نصف پیمانه       2-   زنجبیل تازه رنده شده - ۲ تا ۴قاشق مرباخوری

3-  زردچوبه - ۲قاشق مرباخوری                 4 -   لیموترش رنده شده - یک عدد * فلفل سیاه - به مقدار لازم

طرز تهیه

* تمامی مواد را در کاسه ای مخلوط کنید.    پس از چشیدن و در صورت نیاز، زنجبیل یا زردچوبه رو اضافه کنین. طعم این معجون تند است و فقط چند قاشق آب اضافه کنین.مخلوط را در ظرف شیشه ای نگهداری کنید، پس از به جوش آمدن، یک فنجان آب بگذارید کمی خنک شودسپس یک قاشق از مخلوط را به لیوان اضافه کنین. البته می تونین این مخلوط رو به چای نیز اضافه کنین                    علی اکیر رهدار