زردچوبه بیش از ۲هزارو۵۰۰سال در هند، به عنوان رنگ مورد استفاده قرار می گرفت و با گذشت قرن ها، خاصیت دارویی این ادویه نیز آشکار شد.

این ادویه سال هاست به دلیل خاصیت ضدالتهابی که دارد شهرت پیدا کرده است، بررسی های اخیر نیز نشان می دهد که زردچوبه بیماری های مختلفی را نیز درمان می کند.

*به گزارش «ehealth»، خاصیت طبیعی ضدعفونی کننده و ضدباکتریایی آن برای درمان عفونت زخم و سوختگی مفید است. *مانع بروز سرطان پروستات می شود و رشد سلول های سرطانی را کند می کند. *خطر بروز لوسمی (نوعی سرطان خون) کودکان را کاهش می دهد. *به طور طبیعی کبد را سم زدایی می کند. *با از بین بردن تراکم آمیلوئید (Amyloyd) در مغز باعث کند شدن پیشرفت بیماری آلزایمر می شود. *مانع وقوع متاستاز در سرطان های مختلف می شود. *ماده ضدالتهابی قوی و بدون عارضه جانبی است. *مسکن طبیعی است. *به سوخت و ساز چربی و حفظ وزن کمک می کند. *در طب چینی برای درمان افسردگی به کار برده می شود. به طور طبیعی آرتریت روماتوئید را درمان می کند. *اثر داروی شیمی درمانی را افزایش می دهد و عوارض جانبی آن را کاهش می دهد. *التیام زخم را سرعت می بخشد و به بازسازی پوست آسیب دیده کمک می کند. *داءالصدف و ناراحتی التهابی پوستی را درمان می کند. *برای شادابی پوست مفید است. مخلوطی از آب لیمو یا آب خیار و کمی زردچوبه را به پوست صورت بمالید و بگذارید به مدت ۳۰دقیقه روی پوست بماند و سپس آن را بشویید. *تقویت کننده استخوان است و همانند شیر پوکی استخوان را به تاخیر می اندازد. مصرف شیر با مقدار کمی زردچوبه استخوان ها را تقویت می کند. *باعث مرطوب شدن پوست بدن می شود. به طور مرتب قبل از رفتن به حمام آن را به تمام بدن خود بمالید. *باعث انعطاف پذیری پوست در دوران حاملگی می شود. مخلوطی از سرشیر یا ماست و زردچوبه را قبل از حمام به مدت ۱۵تا۳۰دقیقه روی شکم زن حامله ماساژ دهید تا با انعطاف پذیری پوست احتمال ترک های پوستی پس از زایمان از بین برود.